YOMANI XR

Fargerik innovasjon, forberedt for fremtiden

En rask og sikker terminal med brukervennlig design, fargeskjerm, ledelys rundt kortlesere og en robust finish. Leveres med printer og programvaren paypoint.

Fra 344,- pr mnd

Terminalen kan også leies eller kjøpes

PROGRAMVAREN PAYPOINT

Paypoint er bygget på mer enn 20 års erfaring og utvikling innen betalingsløsninger. Med paypoint er du trygg på at betalingsterminalen til enhver tid tilfredsstiller de krav som stilles til betalingsløsninger.

Paypoint inneholder et spekter av tilleggsfunksjonaliteter som paypoint.kasse, paypoint.rapport, paypoint.conect, paypoint.vpn med mer. Dette gjør paypoint til den mest komplette betalingsløsningen for alle bransjer.

Paypoint programvare er enkel å tilpasse, enkel å lære, enkel å administrere og enkel å integrere.

Unikt design

Inngående studier av terminalbruk og ergonomi har resultert i myke linjer, bakgrunnsbelyste taster, klart adskilte kortlesere med ledelys og innebygd innsynsbeskyttelse. Terminalen står stabilt og stødig også uten stativ.

Med printer

Der terminalen skal stå fritt uten integrasjon med kasse leveres Yomani XR med printer. Da anbefales det også å ta med swivel (tilbehør) som gjør at den enkelt kan vris frem og tilbake mellom operatør og kunde.

Innovativ

Stor fargeskjerm og innebygd kontaktløs leser. NFC-teknologi som gjør det mulig å bruke "tap-and-go" med kontaktløse kort og mobiltelefon.