VX820

integrert eller frittstående
- du velger

Perfekt for kassepunkter med mye trafikk. 3,5" farge- og berøringsskjerm, innebygd kontaktløs leser og bakgrunnsbelyste taster. Den ultimate betalingsløsningen for både frittstående og integrerte miljøer. Leveres med programvaren paypoint.

Fra 344,- pr mnd

Terminalen kan også leies eller kjøpes

PROGRAMVAREN PAYPOINT

Paypoint er bygget på mer enn 20 års erfaring og utvikling innen betalingsløsninger. Med paypoint er du trygg på at betalingsterminalen til enhver tid tilfredsstiller de krav som stilles til betalingsløsninger.

Paypoint inneholder et spekter av tilleggsfunksjonaliteter som paypoint.kasse, paypoint.rapport, paypoint.conect, paypoint.vpn med mer. Dette gjør paypoint til den mest komplette betalingsløsningen for alle bransjer.

Paypoint programvare er enkel å tilpasse, enkel å lære, enkel å administrere og enkel å integrere.

VeriFone VX820

Blant de minste PIN-padløsningene på markedet. Leveres for integrasjon mot alle typer kasser. Terminalen er kostnadseffektiv, har stor fargeskjerm og bakgrunnsbelyste taster som passer i både kassepunkter med mye trafikk og i lyssvake miljøer. Integreres mot kasse via paypoint-RS eller paypoint-IP. Kommunikasjon skjer via Ethernet eller kasse over RS232 integrasjonskabel.

Innovativ

Innebygget NFC-leser (kontaktløs teknologi) og 3,5" farge- og berøringsskjerm. PCI PTS 3.0 og PA DSS-sertifisert. Tilfredsstiller de strengeste krav til fysisk og logisk sikkerhet.