VX680

- klar for fremtiden

VeriFone VX680 har et kompakt og ergonomisk utformet design. Dette gjør terminalen ideell for bruk på restauranter, barer, arenaer,vareleveringer, bilutleie og andre brukersteder som stiller krav til mobilitet. Med 3,5" farge- og berøringsskjerm og innebygget kontaktløs leser, gir VeriFone VX680 en unik brukeropplevelse og er klar for neste generasjon betalingsteknologi. VX680 leveres kun som frittstående terminal. Alle Verifones terminaler leveres med paypoint programvare.

Fra 449,- pr mnd

Terminalen kan også leies eller kjøpes

PROGRAMVAREN PAYPOINT

Paypoint er bygget på mer enn 20 års erfaring og utvikling innen betalingsløsninger. Med paypoint er du trygg på at betalingsterminalen til enhver tid tilfredsstiller de krav som stilles til betalingsløsninger.

Paypoint inneholder et spekter av tilleggsfunksjonaliteter som paypoint.kasse, paypoint.rapport, paypoint.conect, paypoint.vpn med mer. Dette gjør paypoint til den mest komplette betalingsløsningen for alle bransjer.

Paypoint programvare er enkel å tilpasse, enkel å lære, enkel å administrere og enkel å integrere.

Imponerende ytelse møter fantastisk funksjonalitet

VX680 har en kraftig prosessor og en meget rask skriver, som gjør at kunden kan betale og raskt komme seg videre. Den har en kraftig Lithium-Ion batteripakke som sikrer lang driftstid og enkelt kan byttes. Terminalen er tilpasset svaksynte, med store, bakgrunnsbelyste taster med opphøyde symboler.

Klar for fremtiden

VX680 har innebygget kontaktløs leser og en 3,5 tommers farge- og berøringsskjerm. Den er PCI PTS 3.0 og PA DSS-sertifisert, og tilfredsstiller de strengeste krav til fysisk og logisk sikkerhet. Terminalen leveres med 3G/GPRS eller WLAN-kommunikasjon.

Lader/Holder

VeriFone VX680 kan lades med ladekabel koblet direkte i terminalen, eller enkelt plasseres i en lader/holder (anbefalt) som sikrer optimal oppbevaring i et krevende miljø. Som tilleggsutstyr leveres også ladekabel til 12 volt.