Om oss

 
 

Gjennom 30 års erfaring i bransjen har vår service vært et kvalitetsstempel og trygghet for våre kunder. Du kan være helt trygg hvis du har kjøpt eller leier et produkt fra Vårdal Butikkdata. Hvis det mot formodning skulle oppstå feil eller mangler, kan du regne med at vi hjelper deg raskt.

God tilgjengelighet og kort responstid betyr at vi kan hjelpe deg når du trenger det. Inngår du serviceavtale med Vårdal Butikkdata, kan du også nyte godt av vår fleksible vaktordning på kveldstid og i helgene. Nærhet gir trygghet.

 

Du finner oss her:

I Molde:

 

Vårdal Butikkdata AS

Årøsetervegen 25

6422 Molde

 

I Ålesund:

 

Vårdal Butikkdata AS

Solavågsvegen 5

6037 Eidsnes

 

Vårdal og StrongPoint

Vårdal Butikkdata As har siden 2007 utført installasjon og service for StrongPoint AS på deres produkter i vårt område.

last ned.jpeg

I 2015 kjøpte StrongPoint AS 50 % av Vårdal Butikkdata AS. Vi er stolt av å ha en børsnotert medeier, som er innovative og fremtidsrettet.

Noen av StrongPoints produkter:

cg.png

CashGuard er den ledende kontanthåndteringsløsningen på markedet, og er velkjent for sin kvalitet, pålitelighet og sikkerhet. Den automatiserer, forsegler og sikrer kontantene i kassapunktet og på bakrommet. Vi tilbyr en rekke forskjellige produkter som er tilpasset dine konkrete behov. CashGuard er førstevalget til detaljister på verdensbasis og i en rekke bransjer innen detaljhandelen. Det er installert nesten 30.000 CashGuard-systemer, som daglig blir benyttet av rundt fem millioner dagligvarekunder.

vensafe.jpg

Vensafe Select&Collect-løsning kan du fjerne svinnet samtidig som lagerstyringen blir mer effektiv. En Select & Collect løsning lagrer høyverdiprodukter i en dispenser plassert ved butikkens utgangsparti. Kundene henter produktkort i varehyllen eller skriver ut kvittering fra en kiosk. Etter at varen er betalt mottar kunden en kvittering i kassen, og henter varen i dispenseren.

pricer.png

Pricer elektroniske prisetiketter gir deg full kontroll på visning av priser. Det eliminerer alle tradisjonelle feilkilder mellom butikkens kassasystem og det som presenteres ute i butikken. Kundene møter alltid samme pris på varehylla som i kassa fordi prisene på varehylla hentes direkte fra butikkdatasystemet. Dette skaper trygghet for deg som detaljist, og er med på å opprettholde et godt kundeforhold.

digi.jpg

Digi vekter og pakkemaskiner gir deg fremtidens måte å veie og pakke på. Vektene og pakkemaskinenes unike Linerless-funksjon gjør at alle nye merkekrav får plass på etiketten, samtidig som at etiketten blir så liten som mulig. I tillegg er bakpapiret fjernet og man får mer på hver rull noe som gir en miljøgevinst i form av mindre avfall og transport.

etiektt.jpg

Etiketter : Funksjonelle og iøynefallende etiketter er et effektivt virkemiddel for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Gi en nøytral innpakning et ansikt utad med etiketter fra StrongPoint. Vi hjelper deg med dine etiketter – enten du ønsker en ny etikettutforming eller om du vil justere etikettene du har fra før.

StrongPoint's Hjemmeside